Agro Block & Homefarm

Ympäristöystävällinen kasvirasiat

Tietosuojalauseke

Keitä me olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.agroblock.com ja muut maakohtaiset ylätason verkkotunnukset, eli www.agroblock.dk, agroblock.se jne.

Tietosuojalausunto tanskaksi. Jos teksti käännetään, tanskankielinen toisinto on ensisijainen.

Vilkår og betingelser persondatan käsittelystä

----Päivitetty 01.09.2018

Generel-tiedot

Vi erämainen ruokalaji for interes for vores produkter og dit besøg på Agroblock.com, m.fl. Määritä käyttöjärjestelmän osavaltiot, osoitteessa vi beskytter og respekterer dit privatliv. Selvitä altid vores aikomus og mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Ifølge Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46 / EC (Databeskyttelsesdirektivet) ja den kommende Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen), har du ret til at blive informeret om behandlingen af ​​personoplysninger.

Henkilökohtainen oplysninger du afgiver til os, käsittelee fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du afgiver persondata til os, eller-selain på vores hjemmeside from din computer, matkapuhelin, eller mobileapplikation, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer nærværende vilkår and betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår.

Med henblik på at sikre and dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er Agro Block Käsittele ja huolta ApS-määrityksiä tietokannasta, jokaisen syötetystä datasta. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller tilsvarende, er du altid velkommen til at contactte os:

Agro Block Handel og Service ApS
CVR -numero: 39135299
Maglehøj 94
3520 Farum
info@agroblock.com

----Onko sinulla henkilötietoja?

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er all former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer eller kuvat ja dynamiske IP-addresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller en del af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og udtrykkeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke entinen oplysninger, der indsam indsamles.

Hvornår indsamler vi persondata?

Når du bruger vores tjenester, vil du som oftest give informer som navn, address, e-mail addresse, finansielle informationer, samt øvrige informationer som er nødvendige for at vi kan tilbyde dig vores service. Vi indsamler personoplysninger på følgende måde:

  • Når du bruger eller interagerer vores tjenester.
  • Ota yhteyttä deltageriin ja kampanjointiin, kilpailuun tai alle.

Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her og for overholde gældende lovgivning.

Anvendelse af persondata

Viisumpi valaisin, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og gøre din oplevelse bedre, når du interagerer med os. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

  • Forbedring af vores produkter og tjenester
  • Tilpasning af vores kommunikation and markssføring til dig
  • Hallinto af din suhteen til os
  • Opfyldelse af lovkrav
  • Tilastollinen analyysi

Persondata till tredjepart

Korrekt håndtering af dine personoplysninger er meget vigtig for os. Vi vil aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde viderebringe oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende dansk lov. Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end beskrevet i nærværende Persondatapolitik.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. f.eks. videregiver vi informationer til partnere, der berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

Når du afgiver informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Det kan for eksempel være betroede partnere, der behandler markssføring, økonomi, reklame and betaling. Vi kan også købe tjenester og data fra virksomheder, der kontrollerer kontaktoplysninger and personlige informationer, du har givet os. Det er for at sikre, at de informationer vi har om dig, er korrekte og opdaterede.

Selvitä vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet.

Opbevaring af henkilötietoja

Vi opbevarer vi din personoplysninger, så længe du bruger vores services. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde legaliske forpligtelser og håndhæve vores aftaler.

Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi teknisen teknisen organisaation ja organisaation foranstaltninger til and sikre mod uautoriseret adgang og anvendelse, ødelæggelse, ændringer eller offentliggørelse d dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organization. Sillä at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata.

Vi kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i vores systemer eller andre driftsforstyrrelser, som vi ikke er ansvarlige for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af helyzeten ved brug af de fornødne værktøjer.

Sletting af henkilötietoja

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forket til det formål, som var grunden til indsamling, behandling and opbevaring af dine data.

Oikeudet

Du kan ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder and immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til and få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen.

Da vores service on afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer.

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du monighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Viidennen vuoden ikäisten henkilöiden henkilökohtainen hakemus. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi behandler personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte vores kundesupport.

keksit

Vores hjemmeside anvender -evästeet. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer. Poista evästeet, jotka löytyvät monista ja erillisistä tiedoista, hvilke sider ja funktioner brugeren anvender and besøger.

Kontakt os

Hvis du vilillä on pelkkää tietoa, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på address: Agro Block Handel ja Service ApS, Maglehøj 94, 3520 Farum eller sähköpostitse info@agroblock.com.

Du har også seurasi klage-tapahtumia, jotka käsittelivät ruokaa personoplysninger. Klagen skal indgives tietokantaan.

Ringpuristin

Den konstante udvikling indenfor informationsteknologi betyder, at det kan blive nødvendigt at ændre i vores behandling for personoplysninger for at sikre dine data. Viittaa ennakkoon osderfor retten til at ændre og opdatere disse betingelser. Hvis det skulle forekomme, korrigerer vi selvfølgelig dokumentets opdateringsdato øverst på siden.