Agro Block & Homefarm

Ympäristöystävällinen kasvirasiat

Uutiset: Kansainvälisillä markkinoilla on tärkeämpi rooli

Agro Block aikoo laajentaa toimintaansa monille uusille markkinoille vastatakseen kestävien tuotteiden kasvavaan kysyntään.

Lars Carstensen, toimitusjohtaja of Agro Block Handel og Service ApS.

Toimitusjohtaja Lars Carstensenin mukaan Agro Block Handel og Service ApS, tanskalainen, kierrätysmateriaalista valmistettu istutuskoneiden valmistaja, suunnittelee laajentumista rajat ylittävästi. "Pyrimme laajentumaan useisiin maihin kumppanuuksien avulla paikallisten yritysten kanssa.", sanoo Lars Carstensen ja jatkaa: "Tarve kestäville tuotteille, kuten ne Agro Block on globaali eikä tunne rajoja. Siksi tuotteiden on oltava saatavilla kaikkialla maailmassa. "

Suunnittelu on loppuvaiheessa ja jo ensimmäiset kumppanuudet ovat käynnissä. "Olemme kiinnostuneita kierrätetyistä tuotteistamme, koska tuotamme ensiluokkaisia ​​tuotteita kohtuulliseen hintaan", Lars Carstensen sanoo.

varten Agro Block kylvökoneiden esittely fyysisissä myymälöissä on tärkeää. Siksi kumppanien etsiminen tuonnista, jakelusta ja vähittäismyynnistä on alkanut. Agro Block julkaisee myöhemmin lausunnon, jossa ilmoitetaan, mitkä markkinat ovat ensimmäiset.

Agro BlockHandel og Service ApS on Tanskassa toimiva istutuskoneet kierrätysmateriaalista. Agro BlockTuotteita on myytävänä Amazonissa Isossa - Britanniassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa. Lisäksi ne ovat myynnissä useilla vähittäiskauppiailla Tanskassa.